Fisketur i Stølsheimen

Her kommer visst turrapportene i litt varierende rekkefølge, men det får så være. Denne er fra litt tidliger i sommer, og en tre-dagers fisketur i Stølsheimen. Denne gang var bilen og til og med hengeren pakket for en skikkelig luksus-basecamp! Da snakker vi lavvo, feltsenger og mye annet nyttig og unyttig.

Basecamp Stølsheimen

Etter å ha etablert oss ikke langt fra her vi var bare noen dager tidligere var det bare å senke pulsen og innta fjelluften. Denne gang var vi 110% sikker på at vi hadde med primus, men hadde også tatt med oss ved. Vi fyrte opp et godt bål, rigget stativ og så var det bare å henge opp gryten og begynne på jegergryten. Det ble et konge måltid!

Nå var det på tide å fiske og vi tok turen til et uprøvd vann. Og her var det liv! Fiskene beit som bare det, men fremdelens var det bare småfisk å få. Mange fisker fulgte sluken innover og på det grunne og klare vannet kunne vi se de jakte. Mange slapp også rett før land. Om det ikke ble mange kiloene med fisk hadde jeg det i hvert fall veldig gøy!

Klokken halv elleve hadde skyggen senket seg over leiren. Solen skinte derimot fremdeles på en topp rett ved leiren. Dette fristet til en liten kveldstur. 40 minutter og 280 høydemeter senere kunne jeg se solen forsvinne ned i skyene i det fjerne. Utsikten var fantastisk og det var bare å nyte den mens solen forsvant.

Neste morgen fortsatte det rolige og deilige turlivet. Vi lagde herlig frokost, og slappet av med bål. Til slutt var det på tide å fiske litt mer. I dag var vi i vannet vi padlet i sist, men her var det dødt. Derfor dro vi til et annet vann, som ligger utrolig fint til med en stor foss. I tillegg til å fiske brukte jeg en del tid på å filme og ta bilder. Hele to fisker ble det idag, begge enda mindre enn de vi fikk dagen før!

Etter middag ble det bålkos resten av kvelden, en fin avslutning på turen før vi pakket sammen og dro hjem igjen neste dag.Fint med en liten kveldstur opp her
Solnedgang


Toppen!
 


Fluefiskeren...Obligatorisk bilde av bålet...
Fisk på kroken!

Enda en!

Kvalitetsfrokost