Skredkurs

På fredag hadde vi i friluftslivsgruppen skredkurs i Skeiskvanndalen i Eikedalen. Dvs. det var ikke et fullt skredkurs da, men en gjennomgang av noe av det viktigste. Vi gikk bl.a. gjennom vurdering av skredfaren, måling av bratthet, graving av spadeprøve og å søke med sender og mottaker. Jeg hadde mye det samme i fjord også, men alltid greit med oppfrisking! Og veldig deilig å komme seg ut på ski en dag i stedet for å sitte inne. Været var fint, men en del vind, og veldig sterke vindkast innimellom.Trøtt men fornøyd :)
Etter turen var det rett hjem for å dusje, skifte og spise på rekordfart og så reise til flyplassen. Det var fektestevne i Oslo i helgen. Etter en helg med mye fekting og heiing var jeg kjempetrøtt da vi landet på Flesland på søndag kveld. Men det var veldig deilig å komme hjem med to medaljer og en bekreftelse på at formen er bra før neste helgs verdenscup-stevne i Göteborg!

Så nå skal nok resten av kvelden brukes til å pugge på fordypningsoppgaven min som skal fremføres imorgen! Heldigvis om noe som jeg er interessert i, nemlig ekspedisjonslitteratur og Cecilie Skog.