Berghaus ekspedisjonsstipend til meg og Ingid? :)

Da er det helt klart på tide med en oppdatering med tanke på langturen til neste år! I det siste har det skjedd veldig mye bra, mye mer en vi kunne ha forestilt oss. Vi har fått sponsorer som Møllerens, som gir oss havregrøt, Brynje of Norway som gir oss ullundertøy fra damekolleksjonen sin og fjellsport.no har gitt oss rabatt så vi har fått bestilt en del utstyr. I tillegg har vi noe på gang med ett par andre, hvem det er får forbli en hemmelighet inntil videre. Alt dette hjelper oss veldig og gir oss større muligheter med tanke på budsjett og utstyr.



Men, det aller beste som har skjedd må nok være at vi er kandidater til å få Berghaus sitt ekspedisjonsstipend! Det er noe vi bare har tørt å drømme om! Visst du syns vi fortjener å få tildelt stipendet og vil hjelpe oss til det, er det bare å gå innpå Berghaus Norway sin facebookside og like, kommentere og dele bildet av oss som de har lagt ut! https://www.facebook.com/berghausnorway?hc_location=timeline Vi er veldig takknemlig for all hjelp!

Ellers gleder vi oss veldig til å komme hjem på juleferie og treffes og få testet det nye utstyret som venter hjemme. Det vi har anskaffet oss er Helsport Fjellheimen X-trem 4 camp telt, hver sin pulk, en Primus Optimus Nova+ multifuelbrenner, en sovepose og en skredsøker. For å se bilder av produktene er det bare å besøke facebooksiden vår. Her kommer også oppdateringer på det meste som kan være av interesse. Og, snart kommer det en egen blogg for turen! Så, følg med videre!

https://www.facebook.com/norgepaakryssogtvers?fref=ts

Frida & Ingrid

Ikke vits å stresse, nyt naturen når du kan! Det gjør vi ;)