Rastløs

Selv om jeg kom hjem fra skituren i Bergsdalen på fredag, var jeg allerede rastløs og ville ut på tur igjen. Derfor tok jeg likegodt og pakket om sekken, og etter å ha vært en liten tur innom MX sport sin fritt og villt messe, dro jeg, pappa og Rasmus, en hund vi passet da, vår vei. Vi dro ikke langt, men til teltplassen jeg tidligere har skrevet om og var på fisketur for ikke så lenge siden.

Tarp i stedet for telt denne gangen

Vintertur Bergsdalen

Allerede andre skoledag etter påskeferien reiste vi i friluftslivklassen til Bergsdalen. Meningen var at vi skulle til Mjølfjell, men der skulle det være militærøvelse. I regnet tok vi derfor heller tog til Dale og bussen videre opp til Hamlagrøosen. Det var jeg og en annen i klassen som var turledere og skulle bli vurdert. Siden skiferdighetene var varierende i gruppen hadde vi ikke planer om å gå veldig langt. Vi hadde med oss en pulk til telt og annet fellesutstyr, og jeg fikk for første gang prøvd meg på å gå med pulk. I Solheimsdalen slo vi opp telt og lagde en flott leir.
Teltleiren sett litt ovenifra...

Forsvarets kvinnecamp


Etter påske har det gått i ett med turer, og nå skal jeg endelig få lagt ut turrapportene etter hvert. Men først er jeg nødt til å skrive om denne helgen, for jeg var nemlig i Oslo på forsvarets Kvinnecamp :)